Beimonknit-tex Co.Ltd., Didegaké ing taun 2006, minangka anak perusahaan Gaoli knit-tex Co., Ltd. lan tenun Yuqiyongmao Co., Ltd. , sing dadi pabrikan utama lan panyedhiya spandexfabric rajutan lan kain tenunan filamen tunggal ing China. Beimon tanggung jawab kanggo bisnis impor lan ekspor perusahaan induk.

Beimonlocated ing wilayah delta Kali Yangtze, ing endi industri tekstil china; iki uga kalebu ing Pelabuhan Shanghai lan Pelabuhan Ningbo, nuduhake transportasi kain greige lan barang jadi sing gampang.