Produk Unggulan

Beimon rajutan tekstil Co., LTD

Beimon knit-tex Co.Ltd., Didegaké ing taun 2006, minangka subkompane Gaoli knit-tex Co., Ltd. lan tenun Yuqiyongmao Co., Ltd. , sing dadi pabrikan utama lan pemasok kain rajutan spandex lan kain tenunan filamen tunggal ing China. Beimon tanggung jawab kanggo bisnis impor lan ekspor perusahaan induk. Beimon sing dununge ing wilayah delta Sungai Yangtze, ing endi industri tekstil china; iki uga kalebu ing Pelabuhan Shanghai lan Pelabuhan Ningbo, nuduhake transportasi kain greige lan barang jadi sing gampang.
Kelas rajutan produk kita yaiku kain nilon / nilon kanthi spandeks. bolong tenaga, bolong tulle, kelainan mesh(sport meshï¼ ‰, satin rajutan, kain baju renang lan kain paling biasa nganggo spandex. kain kasebut umume digunakake kanggo pakaian olahraga, pakean renang, bentuk, jeroan, klambi wanita.
Kelas tenun produk yaiku, ,švoile, organza, stripe lan organza sing dicenthang, benang sing dicelup stripe,tulle, twill lan satin. Kain kasebut umume digunakake kanggo busana bocah-bocah wadon, sandhangan wanita Hanfu(traditional Chinese dressing ‰ lan nyedhiyakake pengepakan.

Produk anyar

  • Olahraga Celana Celana

    Olahraga Celana Celana

    Beimon dadi salah sawijining produsen lan pemasok kain celana olahraga ing China. Kain celana olahraga kita duwe jembaré 153cm lan digawe saka nilon 86% + spandeks 14%. Dheweke duwe macem-macem warna opsional lan bisa digunakake kanggo sandhangan yoga, sandhangan olahraga, jeroan, nganggo bersepeda, klambi renang, klambi, dll

    Sinau Luwih
  • Kain Net Olahraga

    Kain Net Olahraga

    Beimon dadi salah sawijining produsen lan pemasok kain bersih olahraga ing China. Kain jaring olahraga kita duwe jembaré 172cm lan digawe saka nilon 90% + spandeks 10%. Dheweke duwe macem-macem warna opsional lan bisa digunakake kanggo sandhangan yoga, klambi olahraga, jeroan, nganggo bersepeda, klambi renang, klambi, lan liya-liyane. Beimon ngarepake tuku sampeyan!

    Sinau Luwih
  • Kain Dilapisi Olahraga

    Kain Dilapisi Olahraga

    Beimon dadi salah sawijining produsen lan pemasok kain lapis olahraga ing China. Kain olahraga sing dilapisi kanthi jembar 160cm lan digawe saka nilon 88% + spandeks 12%. Dheweke duwe macem-macem warna opsional lan bisa digunakake kanggo sandhangan yoga, sandhangan olahraga, jeroan, nganggo bersepeda, klambi renang, klambi, dll

    Sinau Luwih